Contentstrategi

Den långsiktiga – och superviktiga – planen för hur du ska lyckas med ditt innehåll. Budskap, målgrupper, målsättningar och kanalval är alla delar vi analyserar för att ta fram contentstrategin som talar om vad som ska göras, varför, för vem, av vem och hur.

Produktion

Med digitalt fokus planerar och producerar vi innehåll för de flesta format och kanaler. Vi håller i redaktionsråd och stöttar din kommunikationsavdelning i contentsatsningen. Text, foto, video, webbcopy, nyhetsbrev, reportage, SEO, infografik och grafisk design är några av delarna i vårt erbjudande.

Rörligt innehåll

Video är så viktigt för din framgång i digitala kanaler att vi ger det en helt egen puff! Enligt statistik från Hubspot uppger 72 procent av företagen att video har lett till ökade konverteringar och 96 procent av konsumenterna uppger att video kan hjälpa dem i deras köpbeslut. Vi producerar dina intervjuvideor, explainers, tutorials och kundcase. Rörliga klipp som sticker ut i dina sociala flöden.

Spridning

Det produceras mängder av suveränt innehåll varje dag som aldrig når ut. Vi hjälper dig att få spinn på ditt content. Med en publiceringskalender som styr upp insatserna i ditt digitala ekosystem. Samma innehåll i olika format som samverkar i flera olika kanaler. Content recycling via exempelvis egen webb, blogg, sociala medier, sponsrade inlägg och native.

Analys

Utan data som visar vägen blir de flesta beslut bara gissningar. Vad ska du mäta? Hur ska du mäta det? Och hur ska du tolka resultaten? Vi guidar dig fram till innehåll som når ut.