Hon har gått från klarhet till klarhet hos oss på Meetod. Alltid proffsig, alltid öppen för att testa nytt. Därför är vi extra glada att Samantha "Sammi" Persson gjort resan hela vägen från praktikant, via timuppdrag under studietiden, till att nu stanna hos oss som tillsvidareanställd.

Vad är det bästa med att jobba på Meetod?
Det är en trevlig miljö där lärande är väldigt uppmuntrat. Det är viktigt för mig som någon som älskar att lära sig nya saker.


Vilket är det roligaste projektet du varit inblandad i hittills?
– Det roligaste, men även svåraste, är nog det stora projektet med Danfoss. Det är så omfattande och innehåller så många olika element. Jag har varit med på workshoppar, gjort prototyper, UI-design, illustrationer och användarresearch. Det är en utmaning, men det är just det som gör det kul. Man växer inte om man inte blir utmanad då och då.


Vad vill du lära dig mer om framöver?
– Finns så mycket jag vill lära mig. Vill bli bättre på illustration och animation, för att det kan verkligen lyfta utseendet på en webbplats eller tjänst. Jag vill lära mig mer om UX och alla dess delar, så att jag fortsätter utvecklas till en fullfjädrad UX-designer. Sen hade det varit kul att gå in lite på 3D-modellering och mer inom programmering.