Vi har massvis med roliga uppdrag och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en UX-designer! 

Vi tror att du är en nyfiken person som brinner för att skapa goda användarupplevelser. Du kanske har arbetat något eller några år eller så är du färsk ut från en relevant utbildning? Huvudsaken är att du vet vad du håller på med, gillar att arbeta ihop med andra, är generös med din kunskap - och att du alltid törstar efter mer.

På Meetod kommer du att få arbeta med användarresearch, användningstestning, konceptutveckling, prototyping och allt annat som hör UX till. Till skillnad mot många andra jobbar vi med UX på riktigt! Vi vet att verkligt bra lösningar kräver att man förstår sina målgrupper på djupet och att man bara får den förståelsen genom att anstränga sig för att lära känna dem. 

Om Meetod

Meetod är en digital produktbyrå vars främsta mission är att skapa en bättre digital värld. Det gör vi genom att hjälpa andra verksamheter men också genom våra egna produkter. Vi sitter mitt i Växjö och har kunder både i och utanför regionen.

Just nu arbetar vi  bl.a. med:

  • En bildsökmotor för bevakning av upphovsrättsskyddade bilder
  • Effektkartläggning för nytt Intranät på Växjö Kommun
  • UX-strategi för IoT-lösningar
  • Nästa generations publiceringsverktyg

Kontakt

Om du tycker det här låter intressant och vill att ditt arbete ska göra skillnad på riktigt, då vill vi prata med dig! Kontakta Gabriel Svennerberg på 073-687 07 30 eller via gabriel@meetod.com för att få veta mer.