OBS! Den här tjänsten är nu tillsatt

Vi behöver stärka upp vårt team med en vass UI-designer.

Om vi får gissa är du förmodligen regelbundet inne på Behance och Dribbble för att inspireras av all design som postas där. Det skulle inte heller förvåna oss om du har flera Pinterest-boards med inspiration för olika användargränssnitt.

På Meetod är vi måna om att leverera fantastiska användarupplevelser till våra kunder och slutanvändare. Vi arbetar systematiskt med att definiera affärsmål, kartlägga målgrupper, designa användarflöden och allt annat av det som lägger grunden för ett extraordinärt resultat. Men vi vet också att utan ett polerat användargränssnitt faller upplevelsen platt - och det är där du kommer in i bilden. 

Vi söker efter en UI-designer som kan leverera pixelperfekta mockups av såväl mobila användargränssnitt som gränssnitt för webb- och windowsapplikationer. Kan du dessutom designa logotyper och ta fram grafiska profiler är det ett stort plus. 

Del av ett team

Du kommer att ingå i ett team bestående av UX-designers och utvecklare. Vi tror stenhårt på att man uppnår bäst resultat genom ett gott samarbete mellan olika kompetenser. Du kommer därför att ha en viktigt roll i både kundprojekt och i utvecklingen av våra egna produkter.

Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll. Vi garanterar dig att du genom att arbeta här kommer att gå från att vara bra till att bli supergrym! Du kommer att arbeta tillsammans med mycket erfarna och skickliga personer som kommer att hjälpa dig att nå dina mål. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas. 

Tjänsten är på heltid på vårt kontor i centrala Växjö. 

Om Meetod

Meetod är en digital produktbyrå vars främsta mission är att skapa en bättre digital värld. Det gör vi genom att hjälpa andra verksamheter men också genom våra egna produkter. Vi har ett mycket gott renommé i branschen och har kunder både i och utanför regionen.

Just nu arbetar vi  bl.a. med:

  • Bildsökmotor för bevakning av upphovsrättsskyddade bilder
  • Digitala leanboards för effektivare samarbeten
  • Nästa generations publiceringsverktyg
  • UX-strategi för IoT-lösningar på ett stort svenskt Telekombolag

Kontakt

Om du tycker det här låter intressant och vill att ditt arbete ska göra skillnad på riktigt, då vill vi prata med dig! Kontakta Gabriel Svennerberg på 073-687 07 30 eller via gabriel@meetod.com för att få veta mer.