Vi är inne i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team med en Rubyutvecklare.

Du älskar att bygga smarta webblösningar och gillar att jobba med Ruby och Ruby on Rails. Du har jobbat i branschen i något år och har arbetat med något eller några skarpa projekt. Om du har sneglat på Elixir och Phoenix Framework så ser vi det som en fördel men det är absolut inget krav. 

Tätt samarbete

På Meetod kommer du att arbeta i ett team bestående av både utvecklare och designers. Vi tror stenhårt på att man uppnår bäst resultat genom ett gott samarbete mellan olika kompetenser. Du kommer därför att ha en viktigt roll både i kundprojekt och i utvecklingen av våra egna produkter.

Vi sätter stort värde på personlig utveckling och stöttar dig i att utvecklas i din yrkesroll.  Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och skickliga personer. Det vi värderar allra högst är en grundmurad nyfikenhet och en vilja att utvecklas. 

Om Meetod

Meetod är en Digital produktbyrå vars främsta mission är att skapa en bättre digital värld. Det gör vi genom att hjälpa andra verksamheter men också genom våra egna produkter. Vi sitter mitt i Växjö och har kunder både i och utanför Växjö-regionen.

Just nu arbetar vi  bl.a. med:

  • en bildsökningsmotor för bevakning av upphovsrättsskyddade bilder
  • en produkt för att effektivisera kontakten mellan leverantörer och återförsäljare
  • nästa generations publiceringsverktyg

Kontakt

För mer information och för att söka jobbet, kontakta Gabriel Svennerberg på 073-687 07 30 eller via gabriel@meetod.com.